Sometag Sometag

Instagram Online Web Viewer

List kualalumpur Instagram Posts, Photos and Videos

List all kualalumpur Instagram posts, photos and videos. Find and browse tons of kualalumpur new posts from instagram and other social media platforms on this page, Also we've listed related tags of kualalumpur.

70 Medias | 0 Comments | #malaysia #kl #melaka #penang #selangor

bella.blouse786's Media: SALE‼️
PEPLUM LUNA SONGKET
PRICE : RM104
ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH
.

Measurements :
Top
Shoul

SALE‼️ PEPLUM LUNA SONGKET PRICE : RM104 ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH . Measurements : Top Shoulder : 15" Bust :36" Waist : 34" Sleeve length : 23" Length : 26" . Skirt : Waist : 26-34" (fully getah) Hips : 38" Length : 41" . -free size( fit to small L) Label tag (S/M) -Material moss crepe -x panas dan x jarang - hidden zip dibelakang dan tangan. -dihiasi manik di dada dan tangan -organza layer di bawah baju . ** 2 COLOUR SAHAJA MAROON & NAVY BLUE AVAILABLE . Nak order? Whatsapp Ain 0196500658. Terima kasih. . #sayajual #blousemurah #blousecantik #blouseborongmurah #terapiinstagram #dresslabuh #bajukurungcotton #selumberselak #nursingblousemurah #slotakasia #palazzomurah #jubahplussizemurah #awaksukasayatak #dramasangat #uitmshahalam #dressdancardigan #dressdanjacket #palazzolaicimurah #blouseplussize #peplummurah #peplumsongket #kualalumpur #likeforlike #ootd #jubahplainmurah #pinaforesuitmurah #bellablouse786 #palazzocrepe #bajubridesmaidmurah #trustedseller

Share 0 0
pakej_bandung_murah_'s Media: JOM SHOPPING SAMBIL JALAN JALAN KOTA BANDUNG YUKK .. MURAH MURAH MURAH 
HARGA BERBALOI SANGAT

HARG

JOM SHOPPING SAMBIL JALAN JALAN KOTA BANDUNG YUKK .. MURAH MURAH MURAH HARGA BERBALOI SANGAT HARGA PAKEJ BANDUNG MURAH 3N 4D RM253/PAX 2N 3D RM182/PAX PAKEJ TERMASUK : - 🏨HOTEL 3N 4D / 2N 3D - 🚗 TRANSPORT INCLUDE : PARKING , MINYAK , DRIVER - ❄AIR CONDITIONED TRANSPORT TAK TERMASUK : ❎ Flight ticket ❎ Meals ❎ Entrance ticket Sila Tuan/Puan memutuskan tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut rancangan sendiri . Semoga Maklumat yang saya berikan memudahkan urusan anda bercuti ke bandung . Terima Kasih . Booking Contact Us : Whatasapp : +6281224180870 Instagram : @Pakej_bandung_murah_ Facebook : Kereta sewa FB Page : Pakej Murah Bandung #Supirbandung #tourbandung #driverbandung #pakejmelancongmurah #pakejbandung #pakejbajetbandung #pakejmusimsejuk #pakejmelancongbajet #jomkebandung #pakejpercutianjimat #jomkelombok #jomkebandung #jomkebali #sabah #selanggor #pahang #johorbahru #kualabelait #kualalumpur # #teamjayatravel #jayatravelholiday #jayatraveltour

Share 0 0
authenticbag_4u's Media: Swipe for more pictures..
.
READY STOCK !!!
.
Coach Patricia Saddle Bag 18 Butterfly Applique is AV

Swipe for more pictures.. . READY STOCK !!! . Coach Patricia Saddle Bag 18 Butterfly Applique is AVAILABLE for RM 500 only . 🌼 Natural refined leather 🌼 Inside zip pocket 🌼 Flap closure & fabric lining 🌼 Outside slip pocket 🌼 Adjustable strap with 23" drop for shoulder & crossbody wear 🌼 Size: 7 1/4"(L) x 5 1/2"(H) x 2 3/4"(W) . . The best affordable prices Strictly NO COD, NO refund, NO backout buyer & NO for fussy buyers . Place your order ladies Whatapps me now 0192873365. Just click the wassap link at my profile 😊 ❤ #coachpouch #coachhandbag #originalcoach #sayajualcoach #sayajualcoachhandbag #coachlovers #coachjohor #johorbahru #handbagcoach #sayasukahandbag #coachkualalumpur #handbagcantik #coachoriginalmurah #coachauthenticmalaysia #coachauthentic #dramaredvelvet #subangjaya #kualalumpur #johorbahru #shahalam #coachpreorderusa #coach #authenticcoach #authenticcoachoriginal #coachmalaysia #coachpennycrossbody #coachcrossbody #coachcrossbodypouch #originalcoach

Share 0 0
nurizzazty's Media: THE BEST GREEN TEA MIST SPRAY
・・・
I always loveee 😍 green tea🍃. Almost everything nak dari green

THE BEST GREEN TEA MIST SPRAY ・・・ I always loveee 😍 green tea🍃. Almost everything nak dari green tea. Mouthwash, toothpaste & drink. Then i found this, 'Mineral Face Mist'.. Sangat sangat refreshing. Lepas mandi spray🚿. Lepas cuci muka spray. Sebab bau dia best👍🏻👍🏻👍🏻 Jangan sampai jadi body mist sudah😆✨ . Pakai lepas siap makeup & muka akan lebih glowing👸🏻✨. Kalau pakai sebelum tido, bangun esok tu muka mesti rasa lembut je. Mesti nak repeat sebelum habis ni. 😎 . Whatsapp👉🏻 0143511518 . #testimonibccream #dyxybccream #foundationmalaysia #bccreamfoundation #foundation #foundationmurah #facemist #sayajualfoundation #greenteafacemist #muamalaysia #bedakcompact #makeupartist #babycushion #klcc #codklcc #sayajual #cashondelivery #cod #makeupkorea #bcc #sayajualonline #instashop #igshopmalaysia #onlineshop #makeupkoreanlook #makeupsimple #instashopmalaysia #codkualalumpur #kualalumpur #igshopmalaysia

Share 0 0
smart_iq_ht's Media: Train your mind to see the good in every situation.

Dapatkan khidmat 'home tuition' dengan kami se

Train your mind to see the good in every situation. Dapatkan khidmat 'home tuition' dengan kami segera dengan pakej-pakej yang menarik selain tutor yang berpengalaman dan berkelayakan. Hubungi kami segera untuk maklumat lanjut dan pakej-pakej diskaun yang menarik!! Isi borang sekarang !! https://goo.gl/forms/Yo1UCsm2HXglSQj72 dan kami akan hubungi segera ATAU Contact FB Page kami https://www.facebook.com/smartIQ/ #hometuition #tuisyen #tuition #Selangor #KualaLumpur #upsr #pt3 #spm #2018 #smartiq #smartiqht

Share 0 1
kataloglizzajewels's Media: Subang lovely yang indah.

Jom pakai sepasang.

EMAS ADALAH ASET.

Sikit sikit gram tak APA.
Yang p

Subang lovely yang indah. Jom pakai sepasang. EMAS ADALAH ASET. Sikit sikit gram tak APA. Yang penting tidak membebankan. Cuci cuci mata dulu. Ada rezeki boleh beli. Boleh pakai 💖 Misi Visi aset tersimpan👍 Dapatkan segera. Kutu rm100 atau rm200 sebulan selama 5bulan ada juga. SERIOUS BUYER BOLEH WHATSAPP👇 0136693185 0136693185 0136693185 Koleksi feedback customer 👇 @lizzajewelstestimoni @lizzajewelstestimoni @lizzajewelstestimoni #emas916murah #emas999 #emas916 #terapiemas #lizzajewels #gegarvaganza #johor #muar #johor #mersing #mentakab #pasirgudang #skudai #kualalumpur #damansara #ampang #klcc #sepang #klia #ukayperdana #rawang #gombak #cincin #cincinemas #cincinemas916 #melaka #alorgajah #tampin #seremban #senawang

Share 0 0
bella.blouse786's Media: SALE‼️
PEPLUM LUNA SONGKET
PRICE : RM104
ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH
.

Measurements :
Top
Shoul

SALE‼️ PEPLUM LUNA SONGKET PRICE : RM104 ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH . Measurements : Top Shoulder : 15" Bust :36" Waist : 34" Sleeve length : 23" Length : 26" . Skirt : Waist : 26-34" (fully getah) Hips : 38" Length : 41" . -free size( fit to small L) Label tag (S/M) -Material moss crepe -x panas dan x jarang - hidden zip dibelakang dan tangan. -dihiasi manik di dada dan tangan -organza layer di bawah baju . ** 2 COLOUR SAHAJA MAROON & NAVY BLUE AVAILABLE . Nak order? Whatsapp Ain 0196500658. Terima kasih. . #sayajual #blousemurah #blousecantik #blouseborongmurah #terapiinstagram #dresslabuh #bajukurungcotton #selumberselak #nursingblousemurah #slotakasia #palazzomurah #jubahplussizemurah #awaksukasayatak #dramasangat #uitmshahalam #dressdancardigan #dressdanjacket #palazzolaicimurah #blouseplussize #peplummurah #peplumsongket #kualalumpur #likeforlike #ootd #jubahplainmurah #pinaforesuitmurah #bellablouse786 #palazzocrepe #bajubridesmaidmurah #trustedseller

Share 0 0
probinsyanatravel's Media: "Hold my hand and I'll take you there, somehow, someday somewhere." 🇰 🇱 .
.
.
#live #love #travel

"Hold my hand and I'll take you there, somehow, someday somewhere." 🇰 🇱 . . . #live #love #travel #statement #petronastower #kualalumpur #probinsyanatravels #probinsyanadiaries #instatravel #instagram #instagood #instapassport #booknow #bookstagram #travelblogger

Share 0 6
shtfzi's Media: Pertama kalinya backpacking ke LN dan ketagihan dan sejak itu kerjaan saya di waktu luang adl meman

Pertama kalinya backpacking ke LN dan ketagihan dan sejak itu kerjaan saya di waktu luang adl memantau tiket promo 😂😂😂😂 . . . . . . . . #backpack #backpacking #kl #kualalumpur #malaysia #backpacker #gentinghighland #travelling #travelgram #instatravel #jalanjalan #beautifulmoment #trip #güzel #klia #amateurbackpacker

Share 1 6
shtfzi's Media: 1653353498287571053_4007486292

Share 1 6
shtfzi's Media: 1653353498287571053_4007486292

Share 1 6
shtfzi's Media: 1653353498287571053_4007486292

Share 1 6
shtfzi's Media: 1653353498287571053_4007486292

Share 1 6
shtfzi's Media: 1653353498287571053_4007486292

Share 1 6
shtfzi's Media: 1653353498287571053_4007486292

Share 1 6
shtfzi's Media: 1653353498287571053_4007486292

Share 1 6
shtfzi's Media: 1653353498287571053_4007486292

Share 1 6
shtfzi's Media: 1653353498287571053_4007486292

Share 1 6
tongkataliv2's Media: Testimoni dari pelanggan kami. Jom dapatkan dari kami di
011 23818189
011 23818189
#tongkatali #sa

Testimoni dari pelanggan kami. Jom dapatkan dari kami di 011 23818189 011 23818189 #tongkatali #sayajual #jombeli #bazarpaknil #kualalumpur

Share 0 0
houseofashionlista's Media: Assalamualaikum #sadalista !
.
Jumpa kami di butik, 10pagi - 9mlm.
.
.
.
.
#stellapleatedkurung RM2

Assalamualaikum #sadalista ! . Jumpa kami di butik, 10pagi - 9mlm. . . . . #stellapleatedkurung RM225 #lolitabasicshawl RM35 available

Share 1 14
lala_malyeqa's Media: "KULIT JADI SOFT, JERAWAT KURANG, CERAH & GEBU." .
.
.
Kulit jadi soft jew..Jerawat kurang,kulit ce

"KULIT JADI SOFT, JERAWAT KURANG, CERAH & GEBU." . . . Kulit jadi soft jew..Jerawat kurang,kulit cerah gebu jew.Apa perasaan uolss kalau dapat hasil mcm ni? happy kan... Saya lagi happy bila dapat feedback cust mcm ni.Malyeqa memang sgt membantu untuk kulit uolss. Siapa yang ada masalah kulit tu,jgn la was2 nk guna #malyeqani.Yakin kalau betul2 nak cantik, in sha Allah akan berhasil dan kena la rajin kalau nak cantik uolsss.Jangan la pakai 3 hari x nmpak kesan terus nak stop,tu cepat sangat utk kulit kita baikpulih. . . MALYEQA tidak menggunakan bahan2 terlarang seperti Merkuri , Hydrokinon & Paraben untuk mencantikkan dan mcerahkan kulit. Malah Malyeqa telah menggunakan Teknologi #genowhiteyang mempunyai KLINIKAL Research Antarabangsa untuk Mcerahkan kulit & memudarkan J€RAGAT dlm tempoh 21 hari ke atas . Apple Stemcell juga digunakan sebagai Galang ganti dari Hidrokinon untuk anda kelihatan cantik , awet muda dan berseri2 . Sanggupkah Anda berkompromi dengan K€Sihatan anda semata2 ingin kelihatan cantik yang sementara ? . . Kami Yakin & Percaya setelah menggunakan wanita anda akan merasakan kulit anda semakin Gebu , Flawless & Anj4l . Anda juga akan melihat wajah anda di cermin lebih mude dr usia anda. #malyeqahq #malyeqamalaysia #malyeqaboosterserum #malyeqamultiactionserum #skincare #cheras #kualalumpur #mukacantik #jerawathilang

Share 0 0
kataloglizzajewels's Media: Subang loveberry yang menawan.

Jom pakai sepasang.

EMAS ADALAH ASET.

Sikit sikit gram tak APA.
Y

Subang loveberry yang menawan. Jom pakai sepasang. EMAS ADALAH ASET. Sikit sikit gram tak APA. Yang penting tidak membebankan. Cuci cuci mata dulu. Ada rezeki boleh beli. Boleh pakai 💖 Misi Visi aset tersimpan👍 Dapatkan segera. Kutu rm100 atau rm200 sebulan selama 5bulan ada juga. SERIOUS BUYER BOLEH WHATSAPP👇 0136693185 0136693185 0136693185 Koleksi feedback customer 👇 @lizzajewelstestimoni @lizzajewelstestimoni @lizzajewelstestimoni #emas916murah #emas999 #emas916 #terapiemas #lizzajewels #gegarvaganza #johor #muar #johor #mersing #mentakab #pasirgudang #skudai #kualalumpur #damansara #ampang #klcc #sepang #klia #ukayperdana #rawang #gombak #cincin #cincinemas #cincinemas916 #melaka #alorgajah #tampin #seremban #senawang

Share 0 0
zhisthere's Media: #travel #kl #kualalumpur #streetart #street #igmalaysia #吉隆坡 #馬來西亞 #旅遊 #flag #國旗

#travel #kl #kualalumpur #streetart #street #igmalaysia #吉隆坡 #馬來西亞 #旅遊 #flag #國旗

Share 0 6
seri.honeyz's Media: Hello sweetie😘😘😘
.
.
dah ambil seribella pagi ni?jangan lup 2biji sebelum @ selepas breakfast ta

Hello sweetie😘😘😘 . . dah ambil seribella pagi ni?jangan lup 2biji sebelum @ selepas breakfast tau . . #seribella #serisoap #seritoks #kualalumpur #gombak #greenwood #uia #tamanmelati #hkl #ohberserinya

Share 0 1
kataloglizzajewels's Media: Subang love star yang menarik.

Jom pakai sepasang.

EMAS ADALAH ASET.

Sikit sikit gram tak APA.
Y

Subang love star yang menarik. Jom pakai sepasang. EMAS ADALAH ASET. Sikit sikit gram tak APA. Yang penting tidak membebankan. Cuci cuci mata dulu. Ada rezeki boleh beli. Boleh pakai 💖 Misi Visi aset tersimpan👍 Dapatkan segera. Kutu rm100 atau rm200 sebulan selama 5bulan ada juga. SERIOUS BUYER BOLEH WHATSAPP👇 0136693185 0136693185 0136693185 Koleksi feedback customer 👇 @lizzajewelstestimoni @lizzajewelstestimoni @lizzajewelstestimoni #emas916murah #emas999 #emas916 #terapiemas #lizzajewels #gegarvaganza #johor #muar #johor #mersing #mentakab #pasirgudang #skudai #kualalumpur #damansara #ampang #klcc #sepang #klia #ukayperdana #rawang #gombak #cincin #cincinemas #cincinemas916 #melaka #alorgajah #tampin #seremban #senawang

Share 0 1
kataloglizzajewels의 미디어: Subang ketupat yang cantik.

Jom pakai sepasang.

EMAS ADALAH ASET.

Sikit sikit gram tak APA.
Yang

Subang ketupat yang cantik. Jom pakai sepasang. EMAS ADALAH ASET. Sikit sikit gram tak APA. Yang penting tidak membebankan. Cuci cuci mata dulu. Ada rezeki boleh beli. Boleh pakai 💖 Misi Visi aset tersimpan👍 Dapatkan segera. Kutu rm100 atau rm200 sebulan selama 5bulan ada juga. SERIOUS BUYER BOLEH WHATSAPP👇 0136693185 0136693185 0136693185 Koleksi feedback customer 👇 @lizzajewelstestimoni @lizzajewelstestimoni @lizzajewelstestimoni #emas916murah #emas999 #emas916 #terapiemas #lizzajewels #gegarvaganza #johor #muar #johor #mersing #mentakab #pasirgudang #skudai #kualalumpur #damansara #ampang #klcc #sepang #klia #ukayperdana #rawang #gombak #cincin #cincinemas #cincinemas916 #melaka #alorgajah #tampin #seremban #senawang

Share 0 1
voucherpercutianmalaysia's Media: 🐘 *PROMO THEMPARK LOST WORLD OF TAMBUN PERAK*🐘
.
📌 *LAST PAYMENT before 1/12/2017*
.
📌 *POSTAGE

🐘 *PROMO THEMPARK LOST WORLD OF TAMBUN PERAK*🐘 . 📌 *LAST PAYMENT before 1/12/2017* . 📌 *POSTAGE START 6.12.2017* . 🦁Adult Rm55/person 🦁Kid Rm50/person . 📌 *kanak² bawah 90cm free* . 🔥LOST WORLD OF TAMBUN🔥 . 🐹THEME PARK TICKET 🐹 . Ticket Inclusive Access to: . 🦁Lost World Amusement Park 🐯Lost World Water Park 🦁Lost World Tiger Valley 🐯Lost World Petting Zoo 🦁Lost World Tin Valley 🐯Lost World Hot Springs & Spa 🦁Lost World Lupe’s Adventure . Available only on: . Weekdays: 11.00am – 6.00pm Weekends: 10.00am – 6.00pm . Note : Park closed every Tuesday, except on Malaysian school & public holidays. . Untuk pertanyaan dan pembelian, whatapps/msg: . Diana 0173807103 . #cuticutimalaysia #cuticuti #pakejmurah #malaysia #selangor #kualalumpur #perak #pahang #kelantan #negerisembilan #johor #melaka #kedah #sarawak #sabah #terengganu #perlis #pulaupinang #goldcoastmelaka #lostworldoftambun #tambun #tampunperak #ipoh

Share 0 1
weddingandeventsplanner's Media: Ini gambar di edisi pengantin, randomly i google. Tapi kan....why we dont bring back baju yang cant

Ini gambar di edisi pengantin, randomly i google. Tapi kan....why we dont bring back baju yang cantik nii... Anda nak? Pelamin berserta pakej lengkap #weddingandeventspartner #malayweddings #cendanawedding #bajupengantintempahanatausewa #selangor #johorbahru #kualalumpur #catering #canopy #nasiminyak#nasiarab #nasiberianigam#nasiberiani #laksajohor#laksapenangsedap #hantaran #gubahan #pelaminbudget

Share 0 0
swan_co_'s Media: 20 minutes for an amazing facial mask experience that delivers superb moisturizing, soothing, white

20 minutes for an amazing facial mask experience that delivers superb moisturizing, soothing, whitening, firming and even wrinkle-improvement results to your lovely skin! :) #g9skin #koreaproduct #skincare #overseas #swanco #deals #kuching #kualalumpur #borneo #loveyourskin

Share 2 0
sneakers_hotz2's Media: ‎بسم الله الرحمن الرحيم
.
📷💯GAMBAR SEBENAR
.
‼️NEW STOCK‼️
.
👟Cortez Ultra Moire x LV x Supreme

‎بسم الله الرحمن الرحيم . 📷💯GAMBAR SEBENAR . ‼️NEW STOCK‼️ . 👟Cortez Ultra Moire x LV x Supreme (premium 1:1) 💰RM200 SAHAJA 📖Deposit : RM150 📝Saiz : 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 EURO . "QUALITY IS OUR PRIORITY" . "What You See, What You Get" "What You Get, What you Order" . Untuk melihat jenis kasut yg lain boleh follow IG SK® yg nie @saudagar_kasut_

Share 1 1
platinumoil_setapak's Media: DATA SHEET 
SEMI SYNTHETIC 15W/50 with ZFT (zero friction technology) + Nano Technology.
API/SM/CI-

DATA SHEET SEMI SYNTHETIC 15W/50 with ZFT (zero friction technology) + Nano Technology. API/SM/CI-4 . Sesuai utk engine : ✔Berusia ✔4×4 ✔Petrol / Diesel Recommended mileage : 10 000 KM Harga : RM128 (4L) . ☆Platinum Oil memenuhi Standard Antarabangsa API/SM/SN/CI4. ☆Lesen pengilangan diiktiraf oleh Independent European Certification (IEC) (ISO 9001:2008) dan mendapat kelulusan KPDNKK Malaysia. . Utk sebarang info boleh DM atau whtsapp 0185900897 0196316639 #platinumoils #platinumoil #engine #oil #minyakenjin #minyakpelincir #sintetik #semisynthetic #perodua #proton #toyota #honda #hilux #frontier #ek #eg6 #perdana #kereta #dataranmerdeka #kl #kanjo #mpv #suv #kualalumpur #malaysian #malaysia

Share 0 6
anna.zawad's Media: #kualalumpur #malezja #batucaves #malaysia #goodmorning #polishgirl #freetime #traveling #monkeys #

#kualalumpur #malezja #batucaves #malaysia #goodmorning #polishgirl #freetime #traveling #monkeys #everywhere #goodvibes

Share 0 5
elizoei's Media: Gloomy glloomy... Everyday is raining... #batik #seragamnikah #seragamkantor #surabaya #jakarta #b

Gloomy glloomy... Everyday is raining... #batik #seragamnikah #seragamkantor #surabaya #jakarta #bekasi #malang #banten #bandung #bali #yogyakarta #sidoarjo #lampung #bandarlampung #medan #padang #makasar #bridesmaids #bukittinggi #bruneidarussalam #like4like #kualalumpur #konveksimurah #konveksisolo #selfie #selfiecantik #follow4follow

Share 0 4
tcj101's Media: Final edit of yesterday's post
———————————————————————————————————
Shot on #samsung #nx500
Edited i

Final edit of yesterday's post ——————————————————————————————————— Shot on #samsung #nx500 Edited in #cyberlink #photodirector——————————————————————————————————— #photography #攝影 #kualalumpurbirdpark #kualalumpur #malaysia #馬來西亞 #🇲🇾 #igmalaysia #instamalaysia #blackandwhite #黑與白 #koi #nofilter #instagram #travelgram #travelporn #traveller #nature #instanature #wildlife #nature_shooters #openyourshutter #gooutside #natgeowild #planetearth

Share 1 5
weddingandeventsplanner's Media: Nak baju designer?
Nak baju sewa tapi design sendiri?
Nak tempah and jadikan koleksi?

Atau nak kam

Nak baju designer? Nak baju sewa tapi design sendiri? Nak tempah and jadikan koleksi? Atau nak kami tolong u alls...pilih ? Pelamin berserta pakej lengkap #weddingandeventspartner #malayweddings #cendanawedding #bajupengantintempahanatausewa #selangor #johorbahru #kualalumpur #catering #canopy #nasiminyak #nasiarab #nasiberianigam #nasiberiani #laksajohor #laksapenangsedap #hantaran #gubahan #pelaminbudget

Share 0 1
nurul.gold's Media: Assalamualaikum

Loket LV
New916
COD Setapak
Berminat sila tekan link whatsapp dibawah untuk terus

Assalamualaikum Loket LV New916 COD Setapak Berminat sila tekan link whatsapp dibawah untuk terus direct pm (fast respond) http://www.wasap.my/601111400775 http://www.wasap.my/601111400775 http://www.wasap.my/601111400775 Berminat menjadi dropship? Sangat dialu-alukan😍😍 Channel Telegram👇🏻 https://t.me/nurulgold - #sayajualemas #new916 #emas916 #emas999 #emasmurah #emastulen #emastermurahdipasaran #goldbar #sayajual #barangkemas #setapak #danaukota #kualalumpur #kedaiemasonline #nurulgold FB : Nurul Gold

Share 0 4
couplegoaal1's Media: Tag Bae ❤
Follow @couplegoaal1 for More 💖
--------------------------------------------------#love

Tag Bae ❤ Follow @couplegoaal1 for More 💖 -------------------------------------------------- #love #cute #sweet #travel #couplegoals #swag #girl #tokyo #food #picoftheday #smile #couples #istanbul #seoul #shanghai #beijing #bangkok  #hongkong #dubai #singapore #kualalumpur #jakarta #ontario #vancouver #toronto #newyork #tehran #mumbai #islamabad #singapore #germany  xxx

This image contains some dirty nsfw content!
Share 1 44
asselkualalumpur's Media: Self practice when you have free time 
#mua #lovemyjob #malaysia #kualalumpur #makeupservice #beaut

Self practice when you have free time #mua #lovemyjob #malaysia #kualalumpur #makeupservice #beauty #workshop #beauty #allaboutmakeup #nightlook #stagemakeup #fashion #makeupaddict #makeupbyme

Share 0 7
gimmesheltr's Media: We'll be at Celcom HQ from 11.00-2.00pm.
See you there! .
.
#chayen #thaimilktea #thaiicedtea #virg

We'll be at Celcom HQ from 11.00-2.00pm. See you there! . . #chayen #thaimilktea #thaiicedtea #virginmojito #klfoodtruck #kualalumpur

Share 0 3
jeggaegarment's Media: Rock the World in Kuala Lumpur 😎 #rocktheworld2017 #kualalumpur #malaysia #bukitjalil

Rock the World in Kuala Lumpur 😎 #rocktheworld2017 #kualalumpur #malaysia #bukitjalil

Share 0 8
straightprohq's Media: Selamat pagi! Mcm encik abang ni pulak, perubahan yg sedikit tapi memberi satu wajah yg berbeza. Le

Selamat pagi! Mcm encik abang ni pulak, perubahan yg sedikit tapi memberi satu wajah yg berbeza. Lebih kemas 👍🏻 Jom gunakan StraightPro. Luruskan rambut tanpa rebonding dan iron. Jimat duit xyah g saloon. DM kami sekarang #straightpro #krimpelurusrambut#krimrambut #pelembutrambut#krimrebonding#pomademurah#minyakrambut#bazaronline #igshop#lokalah #pomade #sayajual #kualalumpur

Share 0 19
saf1wanabdullah's Media: Kampung House at the Top of Building.

Where can u find this traditional house on top of the world

Kampung House at the Top of Building. Where can u find this traditional house on top of the world class city, Kuala Lumpur? The developer of KL Eco City build this heritage at the top of building in the area for future generation to remember. KL Eco City is a world class city within a city that exudes extraordinary architectural boldness. #heritage #kampungHouse #traditionalhouse #architecture #klecocity #worldclass #city #modern #extraordinary #design #development #luxury #kualaLumpur #malaysia #negaraKu #note8

Share 0 13
Load More

List of kualalumpur Comments