Sometag Sometag

Instagram Online Web Viewer

List slim Instagram Posts, Photos and Videos

List all slim Instagram posts, photos and videos. Find and browse tons of slim new posts from instagram and other social media platforms on this page, Also we've listed related tags of slim.

45 Medias | 0 Comments | #flatstomach #flatbelly #summerbody #bodygoals #bodylicious

f.nurdiansyah._'s Media: July 2016, 13
.
#LatePost #Man #Slim #LongWeekend #Holiday #BestMoment #Happy #PhotoShoot #IGers #A

July 2016, 13 . #LatePost #Man #Slim #LongWeekend #holiday #BestMoment #Happy #photoshoot #igers #Asian #Indonesia #sundanese #xiaomi #Like4Like #LikeForLike #picoftheday #explorejateng #PhotoGrid #MyTripMyAdventure #FollowMe #beach #Yogyakarta

Share 0 0
paka_sehat's Media: JANGAN TERKEZUTZ SANGAT PLOK KALAU BULAN DPN TIBA2 JADI MCM NIE !!!
⬇️
⬇️
🤤 BERAT makin berkurang.

JANGAN TERKEZUTZ SANGAT PLOK KALAU BULAN DPN TIBA2 JADI MCM NIE !!! ⬇️ ⬇️ 🤤 BERAT makin berkurang..RINGAN jer.. 🤤 Size baju pun bertukar dari XXXL ke M .. woeww 🤤 Perut berlipat2 pun tetiba hilang .. i like 🤤 Lemak2 degil dah tak dapat dikesan ..ish ish 🤤 Kulit pun Makin comei & cantik ..weeewit “Terbukti mmg luarbiasa ni. Perut dh semakin kecik & tubuh pun ringan jer. Paling best tu baju2 lama dah boleh pakai semula. Mek hanya tersenyum & gembira kerana baju2 tu dh lama tersimpan jer berjaman2....“ - Mek Su . “Baru minum 5hari. Bila timbang semula Hilang 5kg. Perut yg boroi pun dah hilang.. Kulit muka pun jadi segar semula.. ..” - Puan Elly ****************************************** Nak ? Nak ? Nak ? Betul lah.. sesuai sangat ambik & amalkn CEHART VIRAL ni..Tak perlu ragu2 lagi ..TERBUKTI dah..🤗 Komen "Nak’ d whatsap SIS dan SIS akan share dengan lebih detail❣ ******************************************************** NAK BAGI LAGI NI.. 🔥Pembelian direct dari SIS Linda my fwenz akan dapat SET GIFT ISTIMEWA dari z'Lyendra Collection 🔥Sis Linda akan sediakn juga Tips dan cara2 untuk selim melim dengan cara yang natural ******************************************************** Direct SIS Linda..klik link 👇🏼👇🏼 www.wasap.my/60122905886/CV www.wasap.my/60122905886/CV www.wasap.my/60122905886/CV . . Sangat2 membantu sekiranya teman2 bleh share post ini utk kita membantu lebih ramai lagi mereka2 yg seriuz nk d bantu.. Terima kasih allzzzz😎 ******************************************************** Like Page fb kami ⤵️ https://m.facebook.com/zlyendracollection/?tsid=0.4693015956246285&source=result Layari blog kami ⤵️ http://shopinglepak.blogspot.my/p/blog-page_18.html?m=1 . . #detoks #agenstokis #modalrendah #terhad #phbalanced #perokok #cepat #gastrik #asid #usus #pemulihan #slim #mampumilik #promosi #toksid #boroi #fastslim #rawatmenyeluruh #cuci #sakituluhati #kembungperut #sembelit #lancar #trustedseller #gaut #gemuk #buncit #debab #fat

Share 0 0
ayutingting_janda_gatel's Media: PELANGSING TERAMAN DAN TERBUKTI.

JAMINAN ASLI (GARANSI UANG KEMBALI KALAU TIDAK ASLI)
7DAYSLIM PLA

PELANGSING TERAMAN DAN TERBUKTI. JAMINAN ASLI (GARANSI UANG KEMBALI KALAU TIDAK ASLI) 7DAYSLIM PLATINUM PLUS COLLAGEN. @equilashop 1 Botol Berisi 30 kapsul @350mg. Jaminan kualitas dan keamanan 7-dayslim : ☀ Lulus Standard GMP (Good Manufacturing Practice) ☀ Lulus uji tes SGS @equilashop Cara Kerja 7-dayslim : ☀ Menahan nafsu makan ☀ Menambah anti Oxidant dalam tubuh (sebagai anti aging) ☀ Multi-lipolitik mengurangi sintesis lemak, mempercepat. pembakaran lemak, menghalangi penyerapan lemak dan kontrol berat badan secara efektif ☀ Multi-nutrisi memperbaiki metabolisme, bebas dari diare, sembelit & rebound ☀ Membantu mengeluarkan toksin dari tubuh melalui urine dan keringat @equilashop Cek keaslian produk dgn gosok stiker yg ada, masukkan kode di www.7-dayslim.com Order chat kontak di bio kami : @equilashop @equilashop @equilashop #7days #slim #langsing #kurus #diet #senam #sehat #gym #aerobic #aerobik #cepat

Share 0 3
iya.bucu's Media: #blessthesecurves 🔥🍑 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#gutenmorgen #mirrorselfie #checkingmyselfout #pos

#blessthesecurves 🔥🍑 . . . . . . . . . . . . . #gutenmorgen #mirrorselfie #checkingmyselfout #pose #posing #longhair #damn #datbootydoe #morningsiesta #morning #goodmorningpost #chilling #relaxing #chill #boracay #caticlanboracay #lit #dailypic #dailypost #fitfam #fitgirl #fitness #slim #thicc

This image contains some dirty nsfw content!
Share 0 1
iya.bucu's Media: 1653456843370340927_4271285116

This image contains some dirty nsfw content!
Share 0 1
chame_beauti's Media: ☕ " Chame Sye Coffee Plus"
กาแฟเพื่อสุขภาพ ด้วยสารสกัดจากประเทศอิตาลี ✔️ช่วยลด กระชับสัดส่วน
✔️ 0%

☕ " Chame Sye Coffee Plus" กาแฟเพื่อสุขภาพ ด้วยสารสกัดจากประเทศอิตาลี ✔️ช่วยลด กระชับสัดส่วน ✔️ 0% แคลลอรี่ ✔️ 0% น้ำตาล ✔️ 0% ไขมันทรานส์ 🍰🍪🍫🍔🍟🍩🍤🍖🍕🍝🍱🍣 สอบถามรายละเอียด/สั่งซื้อสินค้า ทักแชทมาเลยค่ะ Line🆔 : PuiiFaii0309 Page : Chame' Thailand By PuiiFaii IG : Chame'_Beauti 📱 061-6246228 🍓 #chamesyes #SyeS #ซายเอส #slimming #chame #chamethailand #vcol #cheerny #detox #chamevcol #ChameCollagen #วีคอล #วีคอลชาเม่ #ชาเม่วีคอล #block #burn #slim #beauty #beautyblogger #กลูต้าวีฟิน #วีฟินกลูต้า #vfin #FittyWheyProtine #เวย์โปรตีน #โปรตีนเพื่อผู้หญิง #ฟิตตี้เวย์โปรตีน #ดีลเลอร์อายร้อยล้าน

Share 0 3
radjaponselsmd's Media: ENERGEA SLIMPAC: POWERBANK DENGAN BODY RAMPING, KAPASITAS 10000mAh

punya aktifitas tinggi dengan s

ENERGEA SLIMPAC: POWERBANK DENGAN BODY RAMPING, KAPASITAS 10000mAh punya aktifitas tinggi dengan smartphone? jangan lupa selalu siap sedia dengan Powerbank ya! ENERGEA SLIMPACK, dengan kapasitas baterai 10000mAh serta kemampuan Fast Charging siap jado gandengan smartphone kamu! powerbank ini memiliki lampu LED, dan yang paling penting fitur Safety Circuit Protection untuk keamanan proses pengisian daya. model aksesoris lainnya? silahkan cek langsung ditoko, banyak model yang bisa kamu pilih. informasi dan pemesanan: 📌WhatsApp: 0811 5565 16 📌Line: radjaponsel ------------------------------- Website: www.radjaponsel.com ------------------------------- 🆗RADJA PONSEL 1: jl.imam bonjol no.9 samarinda 🆗RADJA PONSEL 2: jl.lambung mangkurat no.9 samarinda 🆗RADJA PONSEL 3: jl.imam bonjol no.12 samarinda #radjaponsel #radjaponselsmd #VisitRadjaPonsel #samarinda #nyaman #harga #Terbaik #FollowMe #promo #powerbank #energea #slim #slimpack #aksesoris #accessories #elegan

Share 0 3
jusdiet.co's Media: LOSS 4 Kilo Karena Mix Duo .
.
Rutin Minum Jus Kurus SARLEMJUS BB turun Hingga 4 kg. Wow, kereen...

LOSS 4 Kilo Karena Mix Duo . . Rutin Minum Jus Kurus SARLEMJUS BB turun Hingga 4 kg. Wow, kereen... . . Mau Diet Sehat alami, aman tanpa efek samping dan harganya ramah di kantong? . . Baru! Cara diet sehat ala SARLEMJUS. Cara menurunkan berat badan secara alami. Lemak keluar lewat BAB. SARLEMJUS ini merupakan produk homemade. Racikan Rahasia dari 6 herbal pilihan. Produk pelangsing dan detoks alami warisan leluhur bangsa. Jus Kurus ini diformulasikan khusus untuk Anda yang ingin cepat menurunkan berat badan dengan cara diet sehat tanpa efek samping. SARLEMJUS. Mix duo produk alami antara Sheila Fresh Sari Lemon dengan Jus Diet Herbal. Kombinasi keduanya dapat bekerja secara holistik. Sheila Fresh : Merupakan Sari Lemon murni. Bebas air maupun bahan pengawet kimia. 1 pouch berukuran 500 ml. Jus Diet Herbal : Perpaduan kedahsyatan Sari Lemon, Sari Kurma, Jahe, dan Bawang Putih. Serta 2 herbal Rahasia dan berkualitas. 1 botol berukuran 500 ml. . . Cara Kerjanya SARLEMJUS Secara singkat cara kerja sarlemjus dapat dibagi menjadi 4 tahap penting. Yaitu proses Detoks racun dan lemak, Healing Crisis, Regenerasi Sel dan Booster Energi. Penjelasan Detoks Lemak dan racun di dalam tubuh prosesnya sbb : Memisahkan antara nutrisi makanan dan lemak. Mengikis dan menyerap lemak tubuh di usus, darah, terutama di liver. Mengikis timbunan kotoran/plak dalam usus. Mendorong timbunan kotoran dan lemak yang sudah terkumpul menuju ke usus besar. Lemak yang dikikis, diserap dan dikeluarkan adalah timbunan lemak di dalam tubuh serta lemak yg masuk bersama makanan / minuman yang kita konsumsi sehari-hari. Disclaimer : Hasil yang akan di dapat tiap-tiap individu adalah berbeda. Tergantung berbagai macam faktor. Informasi ini hanya sebagai salah satu sumber referensi saja. . WA 0838 4155 5511 (Chat only) BBM DC333A8F Line @ sheilafreshofficial . #busui #dietsehat #dietbusui #dieta #uploadkompakan #mpasi #dietmayojakarta #dietalami #lemonwater #jusdietherbal #slim #pelangsing #langsing #obesitas #sehat #jus #joyjus #arkaden #herbal #promil #infusedwater #lemon #instaphoto #instagood #instafood #instahealth #photooftheday #family #sheilafreshofficial

Share 0 0
sheilafreshofficial's Media: LOSS 4 Kilo Karena Mix Duo .
.
Rutin Minum Jus Kurus SARLEMJUS BB turun Hingga 4 kg. Wow, kereen...

LOSS 4 Kilo Karena Mix Duo . . Rutin Minum Jus Kurus SARLEMJUS BB turun Hingga 4 kg. Wow, kereen... . . Mau Diet Sehat alami, aman tanpa efek samping dan harganya ramah di kantong? . . Baru! Cara diet sehat ala SARLEMJUS. Cara menurunkan berat badan secara alami. Lemak keluar lewat BAB. SARLEMJUS ini merupakan produk homemade. Racikan Rahasia dari 6 herbal pilihan. Produk pelangsing dan detoks alami warisan leluhur bangsa. Jus Kurus ini diformulasikan khusus untuk Anda yang ingin cepat menurunkan berat badan dengan cara diet sehat tanpa efek samping. SARLEMJUS. Mix duo produk alami antara Sheila Fresh Sari Lemon dengan Jus Diet Herbal. Kombinasi keduanya dapat bekerja secara holistik. Sheila Fresh : Merupakan Sari Lemon murni. Bebas air maupun bahan pengawet kimia. 1 pouch berukuran 500 ml. Jus Diet Herbal : Perpaduan kedahsyatan Sari Lemon, Sari Kurma, Jahe, dan Bawang Putih. Serta 2 herbal Rahasia dan berkualitas. 1 botol berukuran 500 ml. . . Cara Kerjanya SARLEMJUS Secara singkat cara kerja sarlemjus dapat dibagi menjadi 4 tahap penting. Yaitu proses Detoks racun dan lemak, Healing Crisis, Regenerasi Sel dan Booster Energi. Penjelasan Detoks Lemak dan racun di dalam tubuh prosesnya sbb : Memisahkan antara nutrisi makanan dan lemak. Mengikis dan menyerap lemak tubuh di usus, darah, terutama di liver. Mengikis timbunan kotoran/plak dalam usus. Mendorong timbunan kotoran dan lemak yang sudah terkumpul menuju ke usus besar. Lemak yang dikikis, diserap dan dikeluarkan adalah timbunan lemak di dalam tubuh serta lemak yg masuk bersama makanan / minuman yang kita konsumsi sehari-hari. Disclaimer : Hasil yang akan di dapat tiap-tiap individu adalah berbeda. Tergantung berbagai macam faktor. Informasi ini hanya sebagai salah satu sumber referensi saja. . WA 0838 4155 5511 (Chat only) BBM DC333A8F Line @ sheilafreshofficial . #busui #dietsehat #dietbusui #dieta #uploadkompakan #mpasi #dietmayojakarta #dietalami #lemonwater #jusdietherbal #slim #pelangsing #langsing #obesitas #sehat #jus #joyjus #arkaden #herbal #promil #infusedwater #lemon #instaphoto #instagood #instafood #instahealth #photooftheday #family #sheilafreshofficial

Share 0 0
sheilafreshofficial's Media: LOSS 4 Kilo Karena Mix Duo .
.
Rutin Minum Jus Kurus SARLEMJUS BB turun Hingga 4 kg. Wow, kereen...

LOSS 4 Kilo Karena Mix Duo . . Rutin Minum Jus Kurus SARLEMJUS BB turun Hingga 4 kg. Wow, kereen... . . Mau Diet Sehat alami, aman tanpa efek samping dan harganya ramah di kantong? . . Baru! Cara diet sehat ala SARLEMJUS. Cara menurunkan berat badan secara alami. Lemak keluar lewat BAB. SARLEMJUS ini merupakan produk homemade. Racikan Rahasia dari 6 herbal pilihan. Produk pelangsing dan detoks alami warisan leluhur bangsa. Jus Kurus ini diformulasikan khusus untuk Anda yang ingin cepat menurunkan berat badan dengan cara diet sehat tanpa efek samping. SARLEMJUS. Mix duo produk alami antara Sheila Fresh Sari Lemon dengan Jus Diet Herbal. Kombinasi keduanya dapat bekerja secara holistik. Sheila Fresh : Merupakan Sari Lemon murni. Bebas air maupun bahan pengawet kimia. 1 pouch berukuran 500 ml. Jus Diet Herbal : Perpaduan kedahsyatan Sari Lemon, Sari Kurma, Jahe, dan Bawang Putih. Serta 2 herbal Rahasia dan berkualitas. 1 botol berukuran 500 ml. . . Cara Kerjanya SARLEMJUS Secara singkat cara kerja sarlemjus dapat dibagi menjadi 4 tahap penting. Yaitu proses Detoks racun dan lemak, Healing Crisis, Regenerasi Sel dan Booster Energi. Penjelasan Detoks Lemak dan racun di dalam tubuh prosesnya sbb : Memisahkan antara nutrisi makanan dan lemak. Mengikis dan menyerap lemak tubuh di usus, darah, terutama di liver. Mengikis timbunan kotoran/plak dalam usus. Mendorong timbunan kotoran dan lemak yang sudah terkumpul menuju ke usus besar. Lemak yang dikikis, diserap dan dikeluarkan adalah timbunan lemak di dalam tubuh serta lemak yg masuk bersama makanan / minuman yang kita konsumsi sehari-hari. Disclaimer : Hasil yang akan di dapat tiap-tiap individu adalah berbeda. Tergantung berbagai macam faktor. Informasi ini hanya sebagai salah satu sumber referensi saja. . WA 0838 4155 5511 (Chat only) BBM DC333A8F Line @ sheilafreshofficial . #busui #dietsehat #dietbusui #dieta #uploadkompakan #mpasi #dietmayojakarta #dietalami #lemonwater #jusdietherbal #slim #pelangsing #langsing #obesitas #sehat #jus #joyjus #arkaden #herbal #promil #infusedwater #lemon #instaphoto #instagood #instafood #instahealth #photooftheday #family #sheilafreshofficial

Share 0 0
slim_slimlife's Media: CORSET NATURAL BAMBOO 2 in 1

Diperbuat daripada bahan semulajadi yang anti kuman iaitu gentian ara

CORSET NATURAL BAMBOO 2 in 1 Diperbuat daripada bahan semulajadi yang anti kuman iaitu gentian arang buluh (bamboo charcoal). Arang buluh dapat menghalang bau, menghindarkan peluh menyesuaikan kelembapan. Sut ini juga kuat, elastik dan selesa dipakai. Mengandungi sinar infra red yang dapat melancarkan peredaran darah dan metabolisme, membakar lemak-lemak berlebihan, membentuk tubuh yang cantik. Antara kebaikan sut ini adalah * mengecilkan perut dan melangsingkan pinggang * membakar lemak yang berlebihan * menaikkan dan mengencangkan payudara dan punggung. * melancarkan peredaran darah dan metabolisme * mengurangi sakit punggung dan tulang belakang * mengurangi sakit ketika haid RM47.00 free postage . wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 #ramping #jomkurus #muda #isteri #kuruscepat #nakkurus #bajuraya #cantik #korsetmurah #diet #bengkung #bersalin #kurus #dara #anakdara #sayang#slim #bajukurung #gemuk #buncit #nona #kuruscepat #cinta #bahagia#pehabesar

Share 1 1
pinklady01_official's Media: Pink Lady Body Perfection!!
.
Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady i

Pink Lady Body Perfection!! . Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ada dalam simpanan. Ke mana² pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk. . PINKLADY BODY PERFECTION !! DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! 📣📣📣 . 🔛 Hanya telan 2 biji sehari dah ⤵⤵⤵ 🍑 MONTOK 🍑 RAMPING 🍑 KETAT . ❎ Tak Perlu ❌ SAPU ❌ BANCUH ❌ DIET . ✔ EASY TO EAT ➡ hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! 😘. ✔ EASY TO CARRY ➡ mesra handbag boleh bawa ke mana shj 💊👜 . ⌚ JIMAT MASA ⏩ lepas mandi 🚿 boleh terus pakai baju 👗 nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah 💄😊 . 💸 JIMAT WANG ⏩ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau ! . 🌹 FUNGSI & MANFAAT PINK LADY : . 🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung. 🔴 Perapat miss 'V'. 🔴 Mengurangkan nafsu makan. 🔴 Menghilangkan 'mood swing'. 🔴 Meningkatkan libido wanita. 🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita. 🔴 Meremajakan kulit. 🔴 Mengatasi masalah rambut gugur. 🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk. 🔴 Kitaran haid kembali teratur. 🔴 Menstabilkan emosi. 🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit. 🔴 Menambahkan susu badan. 🔴 Badan jadi lebih shape. 🔴 Hilangkan masalah jerawat. 🔴 Atasi masalah kulit kusam. 🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka. 🔴 Pudar & hilangkan masalah parut. Rm320 je untuk body cantik dan sihat. . 📱DM/WHATSAPP 📲 012-7845192📞...📞 👈 . 📱DM/WHATSAPP 📲 012-7845192📞...📞 👈 . 📱DM/WHATSAPP 📲 012-7845192📞...📞 👈 . . #pinklady #dropship #dropshipwanted #teampinklady #pinkladybodyperfectionmurah #pinkladybodyperfection #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #slim #sihat #ketat #cantik #montok #infosihat #infocantik

Share 0 2
dzeus_banana_milk's Media: อร่อยง่ายๆ ด้วยการชงดื่ม 🍼🍌
✔️ควบคุมน้ำหนัก
✔️สร้างกล้ามเนื้อ
✔️บำรุงร่างกาย
#รับจองสินค้า
#รับสม

อร่อยง่ายๆ ด้วยการชงดื่ม 🍼🍌 ✔️ควบคุมน้ำหนัก ✔️สร้างกล้ามเนื้อ ✔️บำรุงร่างกาย #รับจองสินค้า #รับสมัครตัวแทน 📲 Line : http://line.me/ti/p/~jj_mayeijung #นมกล้วย #นมกล้วยอาร์ตพศุตม์ #อาร์ตพศุตม์ #ดีซูส #ดีสุด #สลิม #dzeus #dzeusthailand #bananamilk #slim #artphasut #d_zeus #d_zeusthailand #dzeusmilk #bananaslim #อยากผอม #สร้างกล้ามเนื้อ #เวย์โปรตีน

Share 0 0
rwandan_beautiful_official's Media: 🇷🇼♥RWANDAN BEAUTY♥ 🇷🇼
🏃FOLLOW👇

@rwandan_beautiful_official
@rwandan_beautiful_official
@rwan

🇷🇼♥RWANDAN BEAUTY♥ 🇷🇼 🏃FOLLOW👇 @rwandan_beautiful_official @rwandan_beautiful_official @rwandan_beautiful_official @rwandan_beautiful_official @rwandan_beautiful_official @rwandan_beautiful_official #fashion #louisvuitton #style #italy #rome #beauty #blonde #curls #slim #sun #sky #day #weather #canadian #girl #fit #cute #swag #body #fitnessmodel #model #fitnessmotivation #streetstyle #meposing #throwbackfriday #motivation #alphalete #gymshark #bodybuilding #aesthetics

This image contains some dirty nsfw content!
Share 0 10
gula_gula_slim's Media: Setahun founder DIMAR duk test test nak dapatkan texture dengan rasa dan kesan yang best.

Kalau sa

Setahun founder DIMAR duk test test nak dapatkan texture dengan rasa dan kesan yang best. Kalau sapa kenal beliau, beliau ni bukan jenis cerewet sangat, tapi bab tea detox ni beliau sangat cerewet sebab melibatkan brand DiMar kan😉 Okeyh bagi korang yang nak GRAB sample GCT ni, mai baca dulu apa saya nak explain ok . Sapa yang kena try? ➡️Dah berbulan bulan tak detox ➡️Duk makan macam macam suplement tapi tak pernah detox ➡️Dah cuba macam macam suplement tapi macam tak menjadi ➡️Berat susah nak turun ➡️Makan tak hingat dunia masa sepanjang open house ➡️Selalu Ada masalah membuang (sembelit atau seminggu sekali baru membuang) sebenarnya badan kita ni kena detox at least sebulan sekali, supaya mudah serap suplement yang kita makan.Kekadang suplement tu tak berkesan kat kita sebab badan kita banyak sangat toksin. Tu yang try macam macan produk tapi tak jadi jadi tu. Lagipun detox ni penting untuk kesihatan dan kecantikan kulit kita ni. Bahan utama dalam GreenCoffeeTea ni, teh hijau, senna leaf, dan kopi hijau. Teh hijau ni macam semua tau kan memang bagus bagi naikkan metabolisma dan salah satu bahan famous untuk detox ni. Senna leaf ni daun inai, tapi ni bukan gred daun inai buh kat tangan tu😅 Dan ni kopi hijau pulak jadi trending sekarang lepas dr OZ cerita fungsi dia yang sangat top untuk bakar lemak . so GCT ni bukan ja detox tau, bakar lemak gak sekali.

Share 1 7
kerenggaslim's Media: SEKOTAK #KERENGGA #CONFIRM TURUN BERAT 4-10Kg!!!!!
Apa????? Iyeeeeeeee 4-10Kg!!!!
Minum #Kerengga M

SEKOTAK #kerengga #confirmTURUN BERAT 4-10Kg!!!!! Apa????? Iyeeeeeeee 4-10Kg!!!! Minum #Kerengga Memang Lah Kurus!!! Tanpa Perlu Berlapar!!! Tanpa Cirit-Birit!!! Tanpa Heart Beat Laju!!! Lulus KKM!!! Rasa Chocolate Yg Sedap!!! Sekotak CONFIRM TURUN 4-10kg dalam Masa 15 Hari Sahaja!!! Direct Whatsapp/Text 0162081010 untuk more details n order ya. Tqvm. #viral #Sihat #Kurus #Slim #health

Share 0 2
jemppa8's Media: #goodmorning #wednesday #morning #mirrorselfie #mirrorpic #finnishgirl #nomakeup #nofilter #slim #b

#goodmorning #wednesday #morning #mirrorselfie #mirrorpic #finnishgirl #nomakeup #nofilter #slim #body #navelpiercing #blacknails #ponytail #batman #batwoman #hämäriähommia #hampaatpuhtaaksi #igersoulu #oulu #igers #suomityttö #taskuraketti #aikasetaamut

Share 0 7
pinklady01_official's Media: Pink Lady Body Perfection!!
.
Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady i

Pink Lady Body Perfection!! . Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ada dalam simpanan. Ke mana² pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk. . PINKLADY BODY PERFECTION !! DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! 📣📣📣 🔛 Hanya telan 2 biji sehari dah ⤵⤵⤵ 🍑 MONTOK 🍑 RAMPING 🍑 KETAT ❎ Tak Perlu ❌ SAPU ❌ BANCUH ❌ DIET ✔ EASY TO EAT ➡ hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! 😘 ✔ EASY TO CARRY ➡ mesra handbag boleh bawa ke mana shj 💊👜 ⌚ JIMAT MASA ⏩ lepas mandi 🚿 boleh terus pakai baju 👗 nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah 💄😊 💸 JIMAT WANG ⏩ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau ! 🌹 FUNGSI & MANFAAT PINK LADY : . 🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung. 🔴 Perapat miss 'V'. 🔴 Mengurangkan nafsu makan. 🔴 Menghilangkan 'mood swing'. 🔴 Meningkatkan libido wanita. 🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita. 🔴 Meremajakan kulit. 🔴 Mengatasi masalah rambut gugur. 🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk. 🔴 Kitaran haid kembali teratur. 🔴 Menstabilkan emosi. 🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit. 🔴 Menambahkan susu badan. 🔴 Badan jadi lebih shape. 🔴 Hilangkan masalah jerawat. 🔴 Atasi masalah kulit kusam. 🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka. 🔴 Pudar & hilangkan masalah parut. Rm320 je untuk body cantik dan sihat.. . . Whatsapp 012-7845192 . . #pinklady #dropship #dropshipwanted #teampinklady #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionmurah #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik #pinkladystokiskl #stokiskl

Share 0 1
slimandshapeupnow's Media: Like and Share if you want this Neoprene Waist Sweat Belt $ 26.99 and FREE Shipping 
Tag a friend

Like and Share if you want this Neoprene Waist Sweat Belt $ 26.99 and FREE Shipping Tag a friend who would love this! Buy one here---> https://slimandshapeupnow.com/product/neoprene-waist-sweat-belt/ #slimming #slim #weightloss #sweatbelt #saunavest #waisttrainer #fit #sexy #fashion #shapewear #bodyshaper #hourgalss #figure #beauty #Tummycontrol #hotshaper #neoprene #activewear #thermal #thermalwear #buttlifter #transformation #fitness #women #curves #beautiful #slimmingworld

This image contains some dirty nsfw content!
Share 0 0
ns_beautycantik's Media: LIPO LAB Injection Rahsia Badan Slim Melimmmm !!! INJECTION PALING FAMOUS DALAM KALANGAN WANITA DAN

LIPO LAB Injection Rahsia Badan Slim Melimmmm !!! INJECTION PALING FAMOUS DALAM KALANGAN WANITA DAN JEJAKA ASIA.. LIPOLAB INJECTION FOR FASTER FAT BURN! HARGA : RM380/box 💯Original Guaranteed Lipo Lab disuntik hanya pada tempat berlemak atau tempat yang nak dikurangkan lemak. Kami inject dalam tisu lemak, bukan otot atau salur darah. Special untuk orang yang banyak lemak terkumpul seperti di perut, lengan, dagu dan peha. Injection dibuat 2 minggu sekali sampai awak puas hati. Kalau nak continue for maintainance amat digalakkan. Ramai customer nak maintain sebab result dia memang best! Lagi lagi yang perempuan tu confirm melekat dengan Lipo Lab yang awesome!! Best beb!!! Hari ni inject esok baju dah longgar!!! #lipolab #lipolabinjection #slimminginjection #buanglemak #cucukkurus #injectkurus #suntikkurus #nakkurus #firmbody #kurus #slim #cepatkurus #injectionkurusmalaysia #fatburninjection #fatburn #beautyobsess #obesity #kuwait #usa #africa #france #dubai #malaysia #australia Whatsapp +60175005707

Share 1 1
hoop.greencoffee's Media: EKSTRAK KOPI HIJAU
Ekstrak Kopi Hijau merupakan ekstrak dari biji kopi yang belum dipanggang atau p

EKSTRAK KOPI HIJAU Ekstrak Kopi Hijau merupakan ekstrak dari biji kopi yang belum dipanggang atau proses lebih lanjut. Manfaat ekstrak kopi hijau: 1. Mengandung antioksidan tinggi 2. Membantu meningkatkan metabolisme tubuh 3. Membakar lemak yang tersimpan 4. Membantu menurunkan tekanan darah dan kolesterol 5. Menekan nafsu makan 6. Meningkatkan kewaspadaan mental 7. Meningkatkan energi tubuh L-KARNITIN Salah satu jenis dari 20 jenis asam amino yang diproduksi oleh tubuh Manfaat Kesehatan L-Karnitin: 1. Meningkatkan kekuatan dan daya tahan tubuh 2. Mempromosikan dan mempertahankan perkembangan baru massa otot 3. Mengurangi cedera otot dan sakit otot 4. Mempercepat regenerasi 5. Mengurangi intensitas infark jantung gejala gagal jantung, angina pektoris 6. Mempercepat pembaharuan jaringan 7. Mengurangi masalah fatty liver 8. Mempercepat pembaharuan jaringan hati INULIN Inulin merupakan bahan makanan alami yang di ekstrak dari akar tumbuhan chicory dan juga merupakan "prebiotik" sehingga membantu menjaga kesehatan bakteri usus #slim #soshin #diet #dietsehat #dietgaribet #dietasyik #greentea #greencoffee #guarana #teratai #stevia #langsing #langsingsehat #langsingaman #minumanpelangsing #minumanpelunturlemak #burnfat #dietalami #kopihijau #kopiijo #langsingalami #jogjaupdate #jualgreencoffee #wonosari #cmp #wmp #dtozym #jakarta #hwijakarta #hwibandung

Share 0 4
shaklee.distributor.aqilah's Media: NAK KURUS PUN ADA CARANYA 😎
⠀⠀⠀⠀
SET SLIMMING SHAKLEE memainkan peranan dalam proses penurunan ber

NAK KURUS PUN ADA CARANYA 😎 ⠀⠀⠀⠀ SET SLIMMING SHAKLEE memainkan peranan dalam proses penurunan berat tapi peranan tersebut amat lah kecil berbanding pemakanan dan gaya hidup itu sendiri ⠀⠀⠀⠀ Daily lifestyle + pemakanan + exercise + supplement mampu bantu awak turun berat dengan lebih cepat tau 😘 ⠀⠀⠀⠀ KONSEP 3B ; BAKAR/BUANG/BINA 👍 ⠀⠀⠀⠀ 🔥BAKAR - Omega Guard/ Lecithin sangat membantu membakar segala lemak-lemak tepu didalam badan. Masalah kolestrol tinggi juga akan berkurangan. ⠀⠀⠀⠀ 💩BUANG - Pengambilan konsisten Herblax dan Alfalfa akan membantu menyingkirkan segala toksin dan kotoran di dalam badan ⠀⠀⠀⠀ 💪BINA - Esp/Cinch akan membantu membina sel-sel kulit dan otot yang lebih sihat dan kuat. Selain itu, ia membantu memberi rasa kenyang dan tenaga yang berpanjangan. Protein juga membantu mengelakkan dari kulit menggeleber ⠀⠀⠀⠀ Simple kan konsep ni? 😊 ⠀⠀⠀⠀ Kaknis nak share TIPS EXCLUSIVE pada customer kaknis yang beli set slimming ni😘 ⠀⠀⠀⠀ Ramai dah kurus guna tips ni tau 🙈 yang penting air masak wajib minum dengan banyak! ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ #kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #espshaklee #omegaguard #herblax #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeshahalam #shakleeglenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeparadigm #shakleeSunway

Share 0 0
urwhatueatnow's Media: #Foodporn #food #eat #diet #slim #slimfit #restaurant #lunch #snack #burger #meal #cheatmeal #train

#Foodporn #food #eat #diet #slim #slimfit #restaurant #lunch #snack #burger #meal #cheatmeal #training #light #breakfast #fastdood #steak #foodie #instafood #foodstagram #sushi #chicken #sweet #life #livewell

Share 0 9
shaklee.pengedar.anis's Media: NAK KURUS PUN ADA CARANYA 😎
⠀⠀⠀⠀
SET SLIMMING SHAKLEE memainkan peranan dalam proses penurunan ber

NAK KURUS PUN ADA CARANYA 😎 ⠀⠀⠀⠀ SET SLIMMING SHAKLEE memainkan peranan dalam proses penurunan berat tapi peranan tersebut amat lah kecil berbanding pemakanan dan gaya hidup itu sendiri ⠀⠀⠀⠀ Daily lifestyle + pemakanan + exercise + supplement mampu bantu awak turun berat dengan lebih cepat tau 😘 ⠀⠀⠀⠀ KONSEP 3B ; BAKAR/BUANG/BINA 👍 ⠀⠀⠀⠀ 🔥BAKAR - Omega Guard/ Lecithin sangat membantu membakar segala lemak-lemak tepu didalam badan. Masalah kolestrol tinggi juga akan berkurangan. ⠀⠀⠀⠀ 💩BUANG - Pengambilan konsisten Herblax dan Alfalfa akan membantu menyingkirkan segala toksin dan kotoran di dalam badan ⠀⠀⠀⠀ 💪BINA - Esp/Cinch akan membantu membina sel-sel kulit dan otot yang lebih sihat dan kuat. Selain itu, ia membantu memberi rasa kenyang dan tenaga yang berpanjangan. Protein juga membantu mengelakkan dari kulit menggeleber ⠀⠀⠀⠀ Simple kan konsep ni? 😊 ⠀⠀⠀⠀ Kaknis nak share TIPS EXCLUSIVE pada customer kaknis yang beli set slimming ni😘 ⠀⠀⠀⠀ Ramai dah kurus guna tips ni tau 🙈 yang penting air masak wajib minum dengan banyak! ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ #kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #espshaklee #omegaguard #herblax #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway

Share 0 0
hoop.greencoffee's Media: EKSTRAK KOPI HIJAU
Ekstrak Kopi Hijau merupakan ekstrak dari biji kopi yang belum dipanggang atau p

EKSTRAK KOPI HIJAU Ekstrak Kopi Hijau merupakan ekstrak dari biji kopi yang belum dipanggang atau proses lebih lanjut. Manfaat ekstrak kopi hijau: 1. Mengandung antioksidan tinggi 2. Membantu meningkatkan metabolisme tubuh 3. Membakar lemak yang tersimpan 4. Membantu menurunkan tekanan darah dan kolesterol 5. Menekan nafsu makan 6. Meningkatkan kewaspadaan mental 7. Meningkatkan energi tubuh L-KARNITIN Salah satu jenis dari 20 jenis asam amino yang diproduksi oleh tubuh Manfaat Kesehatan L-Karnitin: 1. Meningkatkan kekuatan dan daya tahan tubuh 2. Mempromosikan dan mempertahankan perkembangan baru massa otot 3. Mengurangi cedera otot dan sakit otot 4. Mempercepat regenerasi 5. Mengurangi intensitas infark jantung gejala gagal jantung, angina pektoris 6. Mempercepat pembaharuan jaringan 7. Mengurangi masalah fatty liver 8. Mempercepat pembaharuan jaringan hati INULIN Inulin merupakan bahan makanan alami yang di ekstrak dari akar tumbuhan chicory dan juga merupakan "prebiotik" sehingga membantu menjaga kesehatan bakteri usus #slim #soshin #diet #dietsehat #dietgaribet #dietasyik #greentea #greencoffee #guarana #teratai #stevia #langsing #langsingsehat #langsingaman #minumanpelangsing #minumanpelunturlemak #burnfat #dietalami #kopihijau #kopiijo #langsingalami #jogjaupdate #jualgreencoffee #wonosari #cmp #wmp #dtozym #jakarta #hwijakarta #hwibandung

Share 0 4
slim_republic's Media: For the love of both gender....his and her

#SlimRepublic #SR #Springs #Slim #08133860340 #DD699F3A

For the love of both gender....his and her #slimrepublic #sr #springs #Slim #08133860340 #dd699f3a

Share 0 4
rwandan_beautiful_official's Media: 🇷🇼♥RWANDAN BEAUTY♥ 🇷🇼
🏃FOLLOW👇

@rwandan_beautiful_official
@rwandan_beautiful_official
@rwan

🇷🇼♥RWANDAN BEAUTY♥ 🇷🇼 🏃FOLLOW👇 @rwandan_beautiful_official @rwandan_beautiful_official @rwandan_beautiful_official @rwandan_beautiful_official @rwandan_beautiful_official @rwandan_beautiful_official #fashion #louisvuitton #style #italy #rome #beauty #blonde #curls #slim #sun #sky #day #weather #canadian #girl #fit #cute #swag #body #fitnessmodel #model #fitnessmotivation #streetstyle #meposing #throwbackfriday #motivation #alphalete #gymshark #bodybuilding #aesthetics

This image contains some dirty nsfw content!
Share 0 22
hoop.greencoffee's Media: EKSTRAK KOPI HIJAU
Ekstrak Kopi Hijau merupakan ekstrak dari biji kopi yang belum dipanggang atau p

EKSTRAK KOPI HIJAU Ekstrak Kopi Hijau merupakan ekstrak dari biji kopi yang belum dipanggang atau proses lebih lanjut. Manfaat ekstrak kopi hijau: 1. Mengandung antioksidan tinggi 2. Membantu meningkatkan metabolisme tubuh 3. Membakar lemak yang tersimpan 4. Membantu menurunkan tekanan darah dan kolesterol 5. Menekan nafsu makan 6. Meningkatkan kewaspadaan mental 7. Meningkatkan energi tubuh L-KARNITIN Salah satu jenis dari 20 jenis asam amino yang diproduksi oleh tubuh Manfaat Kesehatan L-Karnitin: 1. Meningkatkan kekuatan dan daya tahan tubuh 2. Mempromosikan dan mempertahankan perkembangan baru massa otot 3. Mengurangi cedera otot dan sakit otot 4. Mempercepat regenerasi 5. Mengurangi intensitas infark jantung gejala gagal jantung, angina pektoris 6. Mempercepat pembaharuan jaringan 7. Mengurangi masalah fatty liver 8. Mempercepat pembaharuan jaringan hati INULIN Inulin merupakan bahan makanan alami yang di ekstrak dari akar tumbuhan chicory dan juga merupakan "prebiotik" sehingga membantu menjaga kesehatan bakteri usus #slim #soshin #diet #dietsehat #dietgaribet #dietasyik #greentea #greencoffee #guarana #teratai #stevia #langsing #langsingsehat #langsingaman #minumanpelangsing #minumanpelunturlemak #burnfat #dietalami #kopihijau #kopiijo #langsingalami #jogjaupdate #jualgreencoffee #wonosari #cmp #wmp #dtozym #jakarta #hwijakarta #hwibandung

Share 0 3
ladyfebbyy_'s Media: My story in a parfume, and my feeling in the song 💋
.
.
.
.
.
#hotmom #swag #rocknroll #calm #and

My story in a parfume, and my feeling in the song 💋 . . . . . #hotmom #swag #rocknroll #calm #and #beauty #makeup #natural #hairstyles #slim #maybeline #lips #makeover #twowaycake #oriflame #cccream #rainydays #career #like4like #like4follow #photos #selfie #photography #photodaily

This image contains some dirty nsfw content!
Share 0 25
ladyfebbyy_'s Media: 1653450956632177505_1433106503

This image contains some dirty nsfw content!
Share 0 25
ladyfebbyy_'s Media: 1653450956632177505_1433106503

This image contains some dirty nsfw content!
Share 0 25
ladyfebbyy_'s Media: 1653450956632177505_1433106503

This image contains some dirty nsfw content!
Share 0 25
ladyfebbyy_'s Media: 1653450956632177505_1433106503

This image contains some dirty nsfw content!
Share 0 25
ladyfebbyy_'s Media: 1653450956632177505_1433106503

This image contains some dirty nsfw content!
Share 0 25
ladyfebbyy_'s Media: 1653450956632177505_1433106503

This image contains some dirty nsfw content!
Share 0 25
amado486's Media: แค่วันละเม็ดก่อนนอน ก็เปลี่ยนแล้ว.... ❌ใกล้หมดแล้ว ตุนได้รีบตุน คุ้มสุดคร่า!!
✔พลาดแล้วจะเสียใจนะคะ

แค่วันละเม็ดก่อนนอน ก็เปลี่ยนแล้ว.... ❌ใกล้หมดแล้ว ตุนได้รีบตุน คุ้มสุดคร่า!! ✔พลาดแล้วจะเสียใจนะคะ!!! ❌❌ ส้ม 1แถม1 = 590.- ❌❌ ส้ม 2แถม2 = 1,180.- ❌❌ ส้ม 3แถม3 = 1,700.-(ดื้อยา ลดยาก) เน้น ลดต้นแขน ต้นขา ลดน้ำหนัก ผอมถาวร ไม่โย่ ❌ ไม่เบลอ❌ ✅สนใจสอบถามรายละเอียดเพิ่มได้ที่ ┏━━━━━━━━━━━━┓ LINE ID : @amadonanny ┗━━━━━━━━━━━━┛ 📮ส่งฟรี EMS ทั่วไทย 📤ต่างประเทศคิดตามน้ำหนักจริง 📍นัดรับ เมืองพังงา #amadothailand #amadothailandbynanny #slim #sliming #secretslim #collypink #slimup #firm #body #bodyfirm #goodhealth #fin #barbiewink #pinkpush #mezo #topslim #centerslim #fin #shoponline #workout #topup #amados

Share 0 3
ekstrakbelacak_pmxxbeauty's Media: Puteh Montoxx mmg terbaik sgt2 kat u ollss!! 😍😍😍 sumpah ramai customer kak lynn puji
.
💋Bahan:

Puteh Montoxx mmg terbaik sgt2 kat u ollss!! 😍😍😍 sumpah ramai customer kak lynn puji . 💋Bahan: Manjakani, Kacip Fatimah, Serapat, Glutathione, Pueraria Mirifica . 💋Cara makan 💃🏻PMX💃🏻 Sekotak ada 24 sachet Sehari makan 1 sachet Cara makan kemam bawah lidah jer Rasa coklat sedap Ambil masa perut kosong (pagi atau sebelum tido) Period stop dulu ya Kesan boleh dirasai seawal 1 hari - seminggu . berminat blh pm inbox atau wasap 0183749849 . . . #abangsado #minyakbelacakoriginal #patibelacakoriginal #membesarkanpayudara #memanjangkanzakar #menguatkanzakar #breastserum #boobsup #bustup #sayajualminyakbelacak #serumpayudara #payudaramantap #payudaragebu #payudarabesar #serum #sayajualserum #supplementkesihatan #mantap #tegang #ketat #rapibust #putehmontoxx #lidaplus #nakkurus #kurus #slim #slimmingpill #ubatkurus #pillkurus #bodydream

Share 0 2
hoop.greencoffee's Media: EKSTRAK KOPI HIJAU
Ekstrak Kopi Hijau merupakan ekstrak dari biji kopi yang belum dipanggang atau p

EKSTRAK KOPI HIJAU Ekstrak Kopi Hijau merupakan ekstrak dari biji kopi yang belum dipanggang atau proses lebih lanjut. Manfaat ekstrak kopi hijau: 1. Mengandung antioksidan tinggi 2. Membantu meningkatkan metabolisme tubuh 3. Membakar lemak yang tersimpan 4. Membantu menurunkan tekanan darah dan kolesterol 5. Menekan nafsu makan 6. Meningkatkan kewaspadaan mental 7. Meningkatkan energi tubuh L-KARNITIN Salah satu jenis dari 20 jenis asam amino yang diproduksi oleh tubuh Manfaat Kesehatan L-Karnitin: 1. Meningkatkan kekuatan dan daya tahan tubuh 2. Mempromosikan dan mempertahankan perkembangan baru massa otot 3. Mengurangi cedera otot dan sakit otot 4. Mempercepat regenerasi 5. Mengurangi intensitas infark jantung gejala gagal jantung, angina pektoris 6. Mempercepat pembaharuan jaringan 7. Mengurangi masalah fatty liver 8. Mempercepat pembaharuan jaringan hati INULIN Inulin merupakan bahan makanan alami yang di ekstrak dari akar tumbuhan chicory dan juga merupakan "prebiotik" sehingga membantu menjaga kesehatan bakteri usus #slim #soshin #diet #dietsehat #dietgaribet #dietasyik #greentea #greencoffee #guarana #teratai #stevia #langsing #langsingsehat #langsingaman #minumanpelangsing #minumanpelunturlemak #burnfat #dietalami #kopihijau #kopiijo #langsingalami #jogjaupdate #jualgreencoffee #wonosari #cmp #wmp #dtozym #jakarta #hwijakarta #hwibandung

Share 0 3
hoop.greencoffee's Media: EKSTRAK KOPI HIJAU
Ekstrak Kopi Hijau merupakan ekstrak dari biji kopi yang belum dipanggang atau p

EKSTRAK KOPI HIJAU Ekstrak Kopi Hijau merupakan ekstrak dari biji kopi yang belum dipanggang atau proses lebih lanjut. Manfaat ekstrak kopi hijau: 1. Mengandung antioksidan tinggi 2. Membantu meningkatkan metabolisme tubuh 3. Membakar lemak yang tersimpan 4. Membantu menurunkan tekanan darah dan kolesterol 5. Menekan nafsu makan 6. Meningkatkan kewaspadaan mental 7. Meningkatkan energi tubuh L-KARNITIN Salah satu jenis dari 20 jenis asam amino yang diproduksi oleh tubuh Manfaat Kesehatan L-Karnitin: 1. Meningkatkan kekuatan dan daya tahan tubuh 2. Mempromosikan dan mempertahankan perkembangan baru massa otot 3. Mengurangi cedera otot dan sakit otot 4. Mempercepat regenerasi 5. Mengurangi intensitas infark jantung gejala gagal jantung, angina pektoris 6. Mempercepat pembaharuan jaringan 7. Mengurangi masalah fatty liver 8. Mempercepat pembaharuan jaringan hati INULIN Inulin merupakan bahan makanan alami yang di ekstrak dari akar tumbuhan chicory dan juga merupakan "prebiotik" sehingga membantu menjaga kesehatan bakteri usus #slim #soshin #diet #dietsehat #dietgaribet #dietasyik #greentea #greencoffee #guarana #teratai #stevia #langsing #langsingsehat #langsingaman #minumanpelangsing #minumanpelunturlemak #burnfat #dietalami #kopihijau #kopiijo #langsingalami #jogjaupdate #jualgreencoffee #wonosari #cmp #wmp #dtozym #jakarta #hwijakarta #hwibandung

Share 0 6
Load More

List of slim Comments